De MatriXmethode - vervolg

Met de MatriX methode wordt iedereen (weer) regisseur over zijn hoofd. Het is een gespreksmethode die dieper gaat dan het-zichtbare-gedrag. Het raakt de overtuigingen die ten grondslag liggen aan het gedrag. Daar moeten de veranderingen plaatsvinden om tot de enige juiste en blijvende oplossingen te komen.

Jongeren die buiten de boot dreigen te vallen omdat ze het op school niet redden. Kinderen die moeite hebben met automatiseren van lesstof. Werknemers, managers en zelfstandigen die balanceren op het randje van een burn-out. Politieagenten, ambulance en defensie personeel die dagelijks kampen met traumatische gebeurtenissen: allerlei mensen met angsten, problemen met informatie onthouden, pijnklachten, emoties, trauma’s en volle hoofden.

Men heeft geen behoefte aan langdurige behandeltrajecten waarbij ze vooral veel over hun klachten moeten praten. Ze willen snel van hun problemen af zodat ze weer prettig kunnen leven.

Stoppen met roken binnen een uur.

Met behulp van de MatriX methode ‘’stoppen met roken’’ Je bent binnen no time van het roken af (of energiedrank of eetbuien). De behandeling duurt gemiddeld een uur en dan heb je er echt geen trek meer in.

Dus je rookt niet meer en nooit meer.

Bel mij voor meer informatie.

Gaby Hiep


Het verschil tussen EMDR en de MatriXmethode?