Succeservaringen

De gecoachte/geMatriXte personen met hun succesverhalen bewijzen de snelle blijvende werking:


Mevrouw P: Ik dacht eerst, het is te proberen. Ik zal wel zien. Ik heb al van alles geprobeerd dan kan dit er ook nog wel bij. Maar het is echt goed. Het heeft mij in ieder geval fantastisch geholpen.


Natasja S: Zo fijn, binnen 3 kwartier niet meer bang in het verkeer.


Brenda L: Er is een zwaar pak van mij afgevallen. Letterlijk en figuurlijk. Ik voel mij super!!


George O: Eerst was ik bang dat ik weer trek in een sigaretje zou krijgen, maar de trek kwam niet terug. Ik had wel last van afkickverschijnselen. Dit duurde niet lang. Ik ben blij dat ik het gedaan heb.


R Reegnet: Ik durf gewoon mijn mening te zeggen.


Simone H: Zwaar emotioneel trauma opgedaan in het verleden. Dit volgt mij al jaren. Nu kan ik er neutraal aan denken. 


Tineke: Ik had mijn hele leven al last van een trauma ergens opgedaan in mijn jeugd. Na enkele malen een behandeling bij Gaby heb ik er geen last meer van. Ik weet het wel maar heb er geen last meer van. Haast wonderbaarlijk!


Ellen: Altijd wanneer ik wat minder goed in mijn vel zit ga ik snoepen. Van kwaad tot erger. Na 1 keer behandelen,wil ik geen suikers meer! Ik heb er gewoon geen zin in. Het boeit mij niet langer. Hierdoor zit ik nu veel beter in mijn vel.

Ik ben trots en voel mij super.


Peter: Spanningen in de schouders en pijn in mijn nek. Geen dokter kon een lichamelijke  oorzaak vinden. Ja stress! Nu heb ik helemaal geen last meer. Lijkt wel of ik er nooit last van heb gehad.


G.K.: Ik was verslaafd aan energiedrank. Ik nam er zeker 3 per dag.

Na een behandeling ging ik meteen even boodschappen doen. Ik liep zo langs de schap met energiedrankjes .Alsof het zoiets als wasmiddel was. Het doet mij helemaal niets meer!


Martijn: Ik was bang geworden met oversteken. Dit omdat ik tijdens het oversteken werd geschept op het zebrapad. Nu heb ik helemaal geen angst meer en ben ook niet meer boos. Dit dankzij Gaby en de MatriX methode.


Nieuwsgierig geworden?